SE ALKUPERÄINEN SUOLAINHALAATTORI

Suolapiippu

Suolapiippu® on patentoitu väline, jonka avulla voit nauttia suolaterapiasta aikaan ja paikkaan katsomatta.
Se on valmistettu käsin laadukkaasta kivikeramiikasta. Pinta on lasitettu, joten puhtaanapito on helppo hoitaa kostealla pyyhkeellä.

Suolapiippu® painaa täytenä n. 180g ja tyhjänä n.120 - 130 g. Jos haluat varmistua, että onko piipussa vielä suolaa, punnitse se. Aito Suolapiippu ei ole uudelleen täytettävä - tällä halutaan varmistaa, että tuotteessa oleva suola on tarkoitukseen sopiva ja turvallinen.

Vaikuttavat aineet: Laite sisältää n. 55 g haliitti-, eli vuorisuolakiteitä, jotka ovat syntyneet keski-mioseenisella ajalla noin 20 miljoonaa vuotta sitten. Suola tulee Transsylvanian alueelta Romaniasta, Parajdin kaivoksesta, josta suolaa on kaivettu jo reilut pari tuhatta vuotta.

Seos sisältää: natriumkloridia (NaCl) 98,7 %, kalsiumsulfaattia (CaSO4) 0,1 %, kalsiumkloridia (CaCl2) 0,13 %, magnesiumkloridia (MgCl) 0,028 %, rautaa (Fe2O3) 0.00056 %, sekä pieniä määriä kaliumia (K), jodia (I) ja bromia (Br). Koska kyseessä on luonnontuote, pitoisuudet saattavat hieman vaihdella. Pitoisuudet ovat valmistajan ilmoittamia.

Suolapiiput valmistetaan Unkarissa ja niillä on EU-sertifiointi sekä valmistuksen ISO-laatusertifiointi.

Suolapiipun käyttöikä on n. 3 vuotta.

Suolapiipun käyttöohje
CE 1011 · Lääkinnällinen laite (IIa) · Directive 93/42/EEC on medical devices · Quality certificate EN ISO 9001:2015

Osta tarjoushintaan verkkokaupastamme

ⓘ Suolaterapian vaikutukset

Vaikutusmekanismit ovat kaikissa suolaterapia-menetelmissä (suolaluola, suolakammio, suolainhalaattori, suolasumutin, Suolapiippu) samat. Terapeuttinen vaikutus perustuu kuivaa suolaa sisältävän aerosolin hengittämiseen. Suolahiukkaset, joiden koko on 1-5 µm, voivat tunkeutua keuhkojen syvimpään osaan ja poskionteloihin. Kun mikrohiukkaset pääsevät hengityselimiin, ne liukenevat hengitysteiden epiteelin peittävään limakalvoon. Tärkeimmät suolan vaikutukset keuhkoputkijärjestelmälle ovat erityksen stimulointi, viskoosisten eritteiden poisto, tulehduksen estäminen, yskän ärsytyksen vähentäminen ja limakalvojen puhdistaminen.