SE ALKUPERÄINEN SUOLAINHALAATTORI

Usein kysyttyä

Miten Rosalina-suolasumutin aukaistaan?

Kansi aukeaa kuvan mukaista sormikarhennetta painamalla ja ulospäin vetämällä.

Rosalina-sumuttimesta ei kuulu kytkettynä mitään ääntä, mistä tietää, että se toimii?
Mukana tulevassa verkkovirta-adapterissa on säätö, jolla sitä voidaan säätää suuremmalle teholle. Sisällä olevan tuulettimen pitäisi kyllä kuulua jos se on kytketty virtajohtoon.

Mikä on se pieni kumiläppä Suolapiipussa?
Suolapiipun yläosassa on kuminen läppä, jonka tehtävänä on estää vahingossa piipun sisään puhallettu hengitys. Näin ei Suolapiipun sisälle jää kosteutta, vaan se poistuu läpän kautta. 

Miksi Suolapiipun sivussa on eriväriset, ympyrän muotoiset merkit? 
Käyttäjien pyynnöstä tuote merkitään erivärisillä merkeillä, jotta samassa perheessä käytetyt Suolapiiput voidaan erottaa toisistaan. 

Miten kauan Suolapiippua voi käyttää ja onko se uudelleentäytettävä? 
Suolapiipun on laskettu kestävän n. 3 vuotta, joka tarkoittaa 15-20 minuutin käyttöä päivittäin. Se ei ole uudelleentäytettävä, 3 vuoden kuluttua on ostettava uusi Suolapiippu.

Minkä lääkityksen aikana Suolapiipun käyttöä ei suositella? 
Suolapiippua voi käyttää minkä tahansa lääkityksen aikana, koska se sisältää ainoastaan luonnollisia suolakiteitä. 

Voiko Suolapiippua käyttää kilpirauhassairauden aikana? 
Vaikka se sisältääkin jodia, sitä haihtuu niin pienissä milligrammoissa sisäänhengityksen aikana, että minkäänlaisia haittavaikutuksia sillä ei ole kilpirauhas- sairaudessa kärsiville. 

Miksi suolapiippua ei voi täyttää uudelleen?
Suolapiippua ei ole tehty uudelleen täytettäväksi hygieniasyistä ja siksi, että ainoastaan näin voidaan taata 100 % varmuudella se, että suolapiippu sisältää juuri sitä, mitä pitääkin, sen koko käyttöiän.

Voiko Suolapiippua käyttää korkeasta verenpaineesta kärsivät? 
Vaikka Suolapiipusta saatavan suolan määrä on äärimmäisen pieni, suosittelemme korkeasta verenpaineesta kärsivien keskustelevan asiasta lääkärin kanssa ennen Suolapiipun käyttöä. 

Voiko Suolapiippua käyttää raskauden aikana? 
Kyllä voi. 

Minkä ikäiset lapset voivat käyttää Suolapiippua? 
Pienin lapsi jolle tietojemme mukaan on ostettu Suolapiippu, on 2,5-vuotias. Pienempikin lapsi voi käyttää, jos hänelle pystytään selittämään tai havainnollistamaan piipun toimintaperiaate: hengitetään piipun läpi suun kautta sisään ja nenän kautta ulos. Piipun voi myös ottaa kokonaan pois suusta uloshengityksen ajaksi. 

Miksi ilma täytyy puhaltaa nenän kautta ulos? 
Ilmaa hengitetään piipun suuaukosta sisään ja puhalletaan nenän kautta ulos tavallisella voimakkuudella. Suolakiteet pääsevät vain tällä tavoin myös ylähengitysteihin (poskiontelo, nenäontelo) ja puhdistamaan koko hengitysjärjestelmää.

Suolapiippu ja ostopaikat; voiko sen tilata Internetin kautta? 
Suosittelemme käyntiä alueellisen jälleenmyyjän luona. Jos paikkakunnallasi ei ole kauppiasta, voit tilata sen täältä

Miltä Suolapiippua täytyy suojata? 
Sitä täytyy suojella kosteudelta ja höyryltä, tästä syystä sitä ei kannata pitää kylpyhuoneessa tai keittiössä. Sitä ei myöskään saa pudottaa veteen, koska suolakiteet paakkuuntuvat ja menevät pilalle. 

Miten Suolapiipun voi puhdistaa? 
Kostealla tekstiilillä, varovasti vain ulkopinnalta, jotta sisään ei joutuisi vettä. Kastuessaan piipun sisältämä suola paakkuuntuu, koska siihen ei ole lisätty paakkuuntumisenestoainetta tai muita lisäaineita.

Hengitän ilmaa suolapiipun kautta, mutten tunne mitään. Onko piippu rikki?
Suolakiteet, joita piipusta tulee sisään hengitettäessä, ovat niin mikroskooppisen pieniä, etteivät ne tunnu miltään. Jotkut käyttäjät ovat kertoneet uuden suolapiipun käyttöönoton yhteydessä maistavansa suolaisen maun suussa, mutta sekin katoaa muutamassa päivässä.
Suolapiippu® on rekisteröity tuotemerkki.
Maahantuoja: Delivet Oy | Viilaajankatu 5 - 15520 LAHTI
Puh. 010 3961800 | Instagram-logo Facebook-logo Yrttiapteekki.com-logo