SE ALKUPERÄINEN SUOLAINHALAATTORI

Krooninen nuha

Nenällä on tärkeä tehtävä: se muuttaa hengitysilman keuhkoille mahdollisimman sopivaksi. Se kostuttaa, lämmittää ja puhdistaa ilman, jota hengitämme. Kun nenä on tukkoinen ja sisäänhengitys tapahtuu suun kautta, elimistö ei toimi niin kuin pitäisi. Jos hengitämme liian kuivaa ja kylmää ilmaa suun kautta, hengitystiet altistuvat tulehduksille.

Pitkittynyt nuha voi olla oire mm. allergiasta, rakenneviasta, kasvaimista, sivuonteloiden tulehduksesta tai limakalvojen poikkeavasta herkkyydestä. Kroonisen nuhan syy pitäisi aina tutkia huolellisesti. Sen tekee korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri. Oireet ja elinolosuhteet käydään läpi potilaan kanssa. Tarvittaessa tähystys, röntgenkuvaus, irtosolututkimus ja allergiatestit auttavat diagnoosin teossa ja nuhan syyn löytämisessä.

Koska suolapiippu puhdistaa hengityselimiä ja vähentää limakalvojen turvotusta, se saattaa helpottaa myös pitkittynyttä nuhaa. Terveet, puhtaat limakalvot toimivat paremmin.

Kun piipusta hengittäessä uloshengitys tapahtuu nenän kautta, suolakiteet kulkeutuvat ylähengityselimiin eli sinne, missä kroonisen nuhan syy todennäköisimmin on.


Suolapiippua tulisi käyttää täydentävänä hoitomuotona. Emme suosittele lääkärin määräämien lääkkeiden vähentämistä.
Suolapiippu® on rekisteröity tuotemerkki.
Maahantuoja: Delivet Oy | Viilaajankatu 5 - 15520 LAHTI
Puh. 010 3961800 | Instagram-logo Facebook-logo Yrttiapteekki.com-logo